Over Ons

Over ons

CondoomVoorJou is opgericht op 14 februari 2023 met als doel om de seksualiteit van iedereen te bevorderen. Wij zijn toegewijd aan het aanbieden van hoogwaardige condooms en andere gerelateerde producten en diensten, en streven ernaar om een veilige, respectvolle en inclusieve omgeving te creëren waar mensen vrijuit over seksualiteit kunnen praten en informatie kunnen delen. 

Ons team is altijd bereid om naar jouw wensen te luisteren en met je samen te werken om de best mogelijke oplossing te vinden. Of het nu gaat om een creatieve oplossing of gewoon een goed gesprek, wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op en wij zullen ons best doen om aan jouw behoeften te voldoen.

Onze geschiedenis

CondoomVoorJou Bestaat uit 2 jonge ondernemers die het idee van een erotisch bedrijf al jaren in gedachten hebben. Het idee is ontstaan bij onze oude biologieleraar op de middelbare school. We kregen seksuele voorlichting maar vonden dat er te weinig verteld werd over de mogelijkheden die er allemaal tussen de lakens te vinden zijn! We zeiden altijd als grap, we zouden eigenlijk een bedrijf moeten beginnen zodat we het verschil kunnen maken.

In 2022 kwamen wij tijdens de opendag van onze middelbare school weer in gesprek met onze oude biologieleraar. Alle ideeën die we op de middelbare school bedacht hadden kwamen weer omhoog. En toen wisten we het zeker: we moeten een bedrijf beginnen dat gericht is op jonge mensen.

Wij hopen dat wij deze gedachten met zoveel mogelijk mensen mogen delen!